DET HÄNDER GREJER

Köksrenoveringen har tagit fart, jag har fortfarande inte lagt upp någon bild på hur delar av köket kommer vara.. Men jag ska ordna ett litet kollage någon dag med sånt som vi redan har införskaffat, samt sånt som ska införskaffas!

Nästan hela köket är rivet nu i alla fall! Det är bara släpet till hon som är kvar, rörmokarn ska nämligen komma och koppla bort vattnet imorgon. Sen ska vi riva väggskivorna så att elektrikern kan komma. Allt detta kommer ske nu i början av veckan, sen är det dags att börja bygga köket. Som jag längtar nu alltså!!!! 

Annars då, denna helg har gått oroligt fort. Jag börjar må betydligt bättre, hostar fortfarande en del under nätterna dock. Men det kan jag ändå leva med. Tyvärr har ju Petter blivit ordentligt sjuk nu istället, jag hoppas innerligt att vi får slippa sjukdomar ett tag sen. 
Men åter till helgen! I fredags kom Petters föräldrar hit. Ludwig han var helt överlycklig och det kändes så kul att han släppte sin blyghet direkt och bara körde på som han gör med oss.
På eftermiddagen så åkte Petter och hans pappa till Bauhaus för att inhandla lite saker vi behövde till köket, exempelvis en kökslampa som vi kommer ha problem att sätta upp, men det ska vi nog lösa. 
Igår var vi bjudna på Petters kusins bebis dop, så vi åkte iväg på morgonen för att vara med och fira lilla Kevin. Det var väldigt trevligt att få träffa Petters släkt lite mer än vad jag gjort tidigare. På kvällen var vi alla sjukt trötta så vi satt bara i soffan fram till läggdags. Så idag.. Petters föräldrar åkte hemåt vid tiotiden efter att ha hjälpt till med lite saker i köket. Vi blev bjudna på lunch hos mamma & sen hjälpte hon oss med Ludwig en stund så vi kunde riva allt ifred! 

(null)
(null)
Nu ser jag fram emot att slippa se detta otroligt fula kök och att det nya ska vara på plats så snart som möjligt!! 



Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0