EN BRA START

Eller kanske inte.. Igår morse hostade Ludwig en hel del, men var väldigt pigg så han fick åka till förskolan & dom skulle ringa om han skulle må sämre. Men han klarade sig hela dagen!

På kvällen när han sovit ett par timmar fick han sån hosta att han till slut kräktes! Det blev helt enkelt så att jag fick lov att skriva till mitt jobb att jag måste vabba. Tanken var att jag skulle vara hemma med honom idag & att jag skulle jobba imorgon igen IOM att Petter är ledig! Så blev det dock inte, inatt vaknade jag med vad jag tror är magsjuka.
Har inte haft det på så många år att jag inte riktigt vet hur det känns, men toan har varit min bästa vän & jag har haft såna smärtor i hela magen. 

Eftersom Ludwig ändå var hyfsat pigg idag så ringde jag till mamma & kollade om han får vara med henne några timmar så Petter får sova & jag får en chans att vila. Såna tillfällen som jag bara känner att min mamma, hon är fan världsbäst! Så ja, jag har bänkat mig på soffan & kollar någon serie som är sjukt spännande. Skulle även behöva få i mig något att äta men vet liksom inte vad. Känns som att jag startade min första jobbvecka på bästa sätt alltså..HUR KÄNNS DET?

Första jobbdagen är klar & det var verkligen så kul att komma tillbaka! Fick en riktig mjukstart då vi hade väldigt få barn där idag, skönt tycker jag då man får en chans att bara se rutinerna och hinner andas emellan. Trots en väldigt lugn dag så är jag helt slut, HELT slut. Har gäspat konstant sen jag kom hem och är mer än redo för att inta sängen, men det får vänta lite till.

Dagen gick otroligt fort och på något vis kändes det inte alls som att jag varit borta från jobbet. Kommer antagligen att vara fortsatt död resten av veckan, eller året.. jag vet inte! Men det känns bra att ha kommit igång med jobb igen.

När jag hämtade Ludwig så kunde han inte bry sig så mycket mer om att jag var där. Han fortsatte leka, dansa och tillslut fick jag ta honom i handen för att han skulle följa med mig. För mig är det bara underbart, det betyder ju att han verkligen trivs på förskolan! 

(null)


VECKAN SOM KOMMER

(null)

MÅNDAG: Börjar jobba igen! 9.30-15.00 
TISDAG: jobbar mellan 08.45-15.00, har inga planer efteråt
ONSDAG: jobb mellan 08.45-17.00, kommer nog vara död på eftermiddagen sen 
TORSDAG: jobb mellan 07.15-13.30, på eftermiddagen ska vi åka till matpiraten & se vad det kan vara för spännande butik! 
FREDAG: kort jobbdag, 07.30-12.30! Får se vad vi hittar på efteråt 
LÖRDAG: inga planer förutom att tvätta!
SÖNDAG: planera nästkommande veckas matlista! Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0