20200929

Tisdag och dagen börjar lida mot sitt slut. Jag är oerhört trött, men vill ändå inte lägga mig. Tänkte försöka hålla mig vaken tills Petter kommer hem från innebandyn så vi kan säga hejdå innan han ska till jobbet.

Idag har Liw varit till sjukhuset. Det vankades hörseltest och det kan ju ha varit det tråkigaste jag varit med om. Dels ville första testen inte bli godkända så vi fick helt enkelt göra det större testet. Att sitta i en stol, men en liten tjej som sover så gott... kan säga att jag var så nära på att somna där med henne. Menmen, allting såg i alla fall bra ur och nu dröjer det ett år innan nästa test ska göras. Anledningen till att hon behöver göra dessa tester är pågrund av hennes prematuritet och hennes låga födelsevikt. 

Annat så rullar livet på som vanligt. Helgen sprang iväg med besök av Jim, Nathalie & Rasmus i lördags. Vi fikade och åt god mat. Blev såklart en massa prat och skratt också. I söndags kom min storebror Jimmy med hans familj hit på lite fika & för att fira Ludwig i efterskott. Med sig hade dom golfklubbor som Ludwig fick. Han var skapligt nöjd med dessa & nu ska han få öva lite. Dock kan ju varken jag eller Petter golfa så vi får helt enkelt se om det blir någon golfare av den lilla killen!

(null)
(null)




Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0