LUDWIGS ANDRA ÅR!

AUGUSTI
(null)
Augusti, månaden Ludwig fyller år! Vi kalasade för honom & han fick så otroligt mycket fina presenter, tex gungställningen! Annars fick han agera modell för mig ett par gånger, inte alltid helt lyckade kanske.. Kusin Rasmus kom och sov hos oss en natt & Ludwig var helt frälst. Han skulle gärna vara precis där Rasmus var precis hela tiden.
SEPTEMBER
(null)
I september var vi en hel del på öppna förskolan där bollhavet helt klart var roligast! Ludwig lärde sig gå helt själv och fixade det super bra! Det började bli höst och vi tog en promenad i skogen med syster & familj, en promenad som resulterade i en ordentligt vurpa för Ludwig som slog näsan och fick en stor bula i pannan. Vi åkte även till kopparbergsmarknaden, supermysigt var det.
OKTOBER
(null)
Promenader med barnvagnen var standard, älskar ju verkligen höst vädret & Ludwig sov så gott i vagnen varje promenad. Vi fortsatte vara en hel del på öppna förskolan. Ludwig fick sin alldeles egna innebandyklubba efter att ha stulit Petters ett flertal gånger. Vi hann även med att få en sista bild på Ludwig tillsammans med fisen! 
NOVEMBER
(null)
I november var vi till kloten med Jenny, Calle och mamma. Älskar det stället så otroligt mycket alltså!! Blev även en tripp till Göteborg och sjukhuset för Ludwigs del! Dock passade vi på att göra andra roligheter också såsom att gå på universeum med farmor & farfar. Vi tog årets julkort och Ludwig fick uppleva första snön på ett sätt han inte gjort innan. Vi körde även en premiär på Leos lekland, första & enda gången vi varit dit faktiskt! 
DECEMBER
(null)
Advent, julavslutning på öppna förskolan, snölek, julafton, nyårsafton. December var en så underbar månad och vi passade på att njuta till fullo. Ludwig älskar verkligen snön och att åka pulka så det spenderade vi dagarna med väldigt ofta.
JANUARI
(null)
Månaden med stort M.. Nu var det dags för Ludwig att börja förskolan och för mig att gå tillbaka till jobbet. Var så mycket blandade känslor inför detta, men är så glad över hur bra allting blev ändå. 
FEBRUARI
(null)
I februari hade den mesta snön hunnit försvinna, lika kul att vara ute i alla fall tycker Ludwig. Livet knalla på med jobb & förskola om dagarna. Att hitta nya rutiner är inte alltid det lättaste.
MARS
(null)
I mars åkte vi till köping för att fira storebror Jim med god mat & lite spelande. Vi firade även Hugo som fyllde ett år! Jag fick en ny cykel och vi premiärcyklade med Ludwig. Det var verkligen riktigt populärt.
APRIL
(null)
April bjöd på riktigt kanonväder! Vi hade grillkväll hos oss med familjen, Ludwig fick åka buss för första gången och vi började prova på att sitta på toaletten lite smått. Vi passade även på att vara ute så mycket som möjligt så fort vädret var bra.
MAJ
(null)
Vi fick erfara Ludwigs första magsjuka, som tur var gick den över väldigt fort! Förskolan bjöd in till sommaravslutning och vi trotsade regnvädret och gick dit. Det var verkligen supermysigt. Ludwig hjälpte till massor i trädgården och lärde sig snabbt vart man slänger allt.
JUNI
(null)
Petters föräldrar kom och hälsade på, vi lekte ute, hade vattenkrig och tog en utflykt till vallby friluftsmuseum. Ludwig fick en superfin nalle för att han skötte sig så bra på sina undersökningar, en nalle som han sedan sovit med varje natt sen dess. Vi fick hem en studsmatta som var väldigt uppskattad och när Petters pappa kom i slutet av juni så fick Ludwig även en ny, större pool! 
JULI
(null)
Ludwig var med och "hjälpte" till vid altanbygget. Superspännande tyckte han. Han fick även en cykel som en tidig födelsedagspresent, något som funkar alldeles utmärkt vid hundpromenader. Han har varit i skogen och plockat blåbär med mormor & pappa och han har fått åka iväg för att plocka jordgubbar med pappa, farmor, farfar och kusin Rasmus. Vi har badat en hel del och Ludwig har varit så otroligt modig i vattnet. 

Nu är det knappa veckan kvar tills vi har en tvååring här hemma och jag ser så mycket fram emot ett kommande år med världens bästa lilla pojke! 





Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0