HUR KÄNNS DET?

Jaha, vi har nu spenderar första natten hemma.. Hur känns det då? Jo, det är helt underbart! Att få kliva innanför dörren i sitt hus efter sju veckor, att få krama om alla sina djur, sätta sig i sin soffa och framförallt sova i sin egen säng!!


Familjelivet har startat och det är bara så bra. Lilleman är verkligen helt underbar, han sover bra om nätterna (det har han ju gjort sedan tidigare), han är glad största delen av sin vakna tid, han är så underbart mysig! Det är kvällarna som kan kännas lite tuffa när han blir sådär ledsen, han får mycket knip i lilla magen! Men han är aldrig otröstlig, det är huvudsaken. Men man blir lite ledsen i hjärtat när man ser att han har ont. Sen är det nog även lite stress och orolighet på kvällarna efter allt han varit med om. Då pratar jag inte bara om operationen, utan att han varit med om mycket rent allmänt på kort tid! Men han kämpar på, det gör vi med! Jag älskar det här livet!!

Dom där ögonen alltså! Det är verkligen någon han fått från Petter, dom där fina, snälla ögonen! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0