SÅN ENORM LYCKA

Jag är så glad, allt känns så bra! Vi håller tummarna nu.


Inte nog med att dom tog bort dränet idag, dom tog bort allt!! Allt utom sonden är borta och det är så himla underbart. Inga stora slangar att tänka på varenda gång man lyfter upp honom. 
Imorgon och på måndag ska dom ta röntgen och ultraljud bara för att utesluta så att han inte samlar på sig någon ny vätska i lungan! Ser allt bra ut imorgon så får vi troligtvis permission och får sova tillsammans som familj på Ronald resten av helgen och bara knalla till sjukhuset för kontroller. Ser allt bra ut på måndag så lutar det åt hemgång i början av veckan sen. Det är så sjukt, som vi väntat! Men man ska aldrig ropa hej i förskott.. vad som helst kan fortfarande hända, men vi försöker i alla fall tänka framåt!

Idag kunde vi utan problem ta på lilleman kläder, ÄNTLIGEN! Eller ja, han har ju kunnat ha kläder tidigare också, men då har man varit tvungen att tänka till lite på vad man tar på honom för att underlätta för personal som ska komma åt alla slangar och sladdar. Idag kunde vi välja vad som helst ur väskan! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0