DET ÄR PÅRIKTIGT SKIT JOBBIGT!!

Ni kan nog inte förstå eller ens sätta er in i hur allt känns just nu, hur man mår och hur man känner sig.. Inte ens jag själv kan förstå varför det ska behöva bara såhär!!


Sen vi kom ner till Göteborg har allting sett okej ut, det har inte varit några större konstigheter. Så vi fick ju lyckliga besked om att vi bara skulle infinna oss på sjukhuset en gång om dagen framöver! Den lyckan att veta att vi mår bra, att vi får friheten att göra saker var helt underbar!! I EN dag, för igår visade det sig att flödet i navelsträngen återigen hade försämrats och vi gick tillbaka till plan ett, två besök om dagen.. Det är så psykiskt påfrestande att inte ens kunna hitta på någonting för man har tider att passa. Samtidigt är jag så fruktansvärt glad över den hjälpen vi faktiskt får!

Annars var gårdagen bra! Vi spelade minigolf med Petters föräldrar, vi åt mat tillsammans och hade det allmänt trevligt bara! Kvällen bestod av yatzy med min underbara man innan sängen kallade! 

Idag var flödet återigen sämre, alltså sämre än igår! Vilket betyder att vi måste dit ikväll igen. Imorgon är det ultraljud hos specialisten och vi hoppas innerligt att vi kan lägga upp en ordentlig plan för allt som ska hända framöver..

Fick denna gosebild av Nathalie igår!

Som jag saknar våra djur, som jag saknar att vakna upp av att Texas blir sådär jobbigt lycklig över att man kollar på honom! Jag saknar att Nami kommer och slickar en på näsan och trampar på bröstet och bara är sådär jävla mysig, jag saknar Fisens alla bonkar på en när hon vill något.. Livet är så äckligt jävla orättvist och jag vill bara att allt detta ska vara över nu!Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Ida
Är inne åh läser om er och allt ni går igenom. Kanske inte är nån större tröst lr hjälp men min syster gick igenom precis samma sak för 4år sen, hon om någon vet vad ni går igenom. Om du vill komma i kontakt m henne och kanske bara utbyta tankar så hör av dig så ordnar jag att ni kommer i kontakt med varandra. Många kramar fr Malin

2017-07-19 @ 15:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0