DET ÄR PÅRIKTIGT SKIT JOBBIGT!!

Ni kan nog inte förstå eller ens sätta er in i hur allt känns just nu, hur man mår och hur man känner sig.. Inte ens jag själv kan förstå varför det ska behöva bara såhär!!


Sen vi kom ner till Göteborg har allting sett okej ut, det har inte varit några större konstigheter. Så vi fick ju lyckliga besked om att vi bara skulle infinna oss på sjukhuset en gång om dagen framöver! Den lyckan att veta att vi mår bra, att vi får friheten att göra saker var helt underbar!! I EN dag, för igår visade det sig att flödet i navelsträngen återigen hade försämrats och vi gick tillbaka till plan ett, två besök om dagen.. Det är så psykiskt påfrestande att inte ens kunna hitta på någonting för man har tider att passa. Samtidigt är jag så fruktansvärt glad över den hjälpen vi faktiskt får!

Annars var gårdagen bra! Vi spelade minigolf med Petters föräldrar, vi åt mat tillsammans och hade det allmänt trevligt bara! Kvällen bestod av yatzy med min underbara man innan sängen kallade! 

Idag var flödet återigen sämre, alltså sämre än igår! Vilket betyder att vi måste dit ikväll igen. Imorgon är det ultraljud hos specialisten och vi hoppas innerligt att vi kan lägga upp en ordentlig plan för allt som ska hända framöver..

Fick denna gosebild av Nathalie igår!

Som jag saknar våra djur, som jag saknar att vakna upp av att Texas blir sådär jobbigt lycklig över att man kollar på honom! Jag saknar att Nami kommer och slickar en på näsan och trampar på bröstet och bara är sådär jävla mysig, jag saknar Fisens alla bonkar på en när hon vill något.. Livet är så äckligt jävla orättvist och jag vill bara att allt detta ska vara över nu!Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Ida
Är inne åh läser om er och allt ni går igenom. Kanske inte är nån större tröst lr hjälp men min syster gick igenom precis samma sak för 4år sen, hon om någon vet vad ni går igenom. Om du vill komma i kontakt m henne och kanske bara utbyta tankar så hör av dig så ordnar jag att ni kommer i kontakt med varandra. Många kramar fr Malin

2017-07-19 @ 15:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0