ÅT HELVETE..

Igår var det verkligen en sån dag. Igår var en sån dag där allting släppte, jag grät, jag var arg, ledsen, förtvivlad.. rädd! Den där känslan av att inte veta, känslan av att känna att man inte kommer räcka till. Nej fy! Tror inte att jag hunnit med att få tänka på vad det är som händer, mer än på vad beskedet blev. Och jag trodde att allt var bra, att allt kändes lugnt! Men igår kom det som en bomb! Allting är inte lugnt, allting är faktiskt inte bra och jag är så fruktansvärt jävla rädd. Jag vet faktiskt inte alls hur jag ska klara allt detta, förutom att jag vet att vi tillsammans kommer att klara det..
Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är okej att vara rädd, arg, orolig, ledsen och alla känslor som kommer där till! Att räcka till det kommer ni att göra och ni kommer att fixa detta, det finns det inga tvivel om. Tillsammans är ni starka! <3 <3

2017-03-29 @ 19:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår chihuahua-kille Texas, ragdoll-tjejen Fisen och bondkatten Nami. I början av vintern fick vi veta att vi i sommar kommer få tillökning i familjen, vi väntar alltså vårat första barn! Lilla Ärtan!

Jag arbetar som barnskötare på en förskola här i Surahammar, ett av de bästa jobben man kan ha! Fritiden består av att umgås mycket med min familj och vänner, jag pysslar även mycket i hemmet då inredning är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse jag har är matlagning och bakning vilket ni självklart kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa om min graviditet och hur livet som mamma kommer att vara, både det som är positivt och negativt! Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0