6 ÅR ♥

Tänk att lilla du blir sex år idag, tänk att lilla du har funnits i mitt liv i SEX år! 


Du har funnits med i alla stora händelser i mitt liv, du har gjort mig gråhårig så många gånger, du har fått mig att skratta så många gånger, du har pussat på mig oändligt många gånger.. Väldigt ofta när jag verkligen behövt det! Du är mitt lilla hjärta och jag är så glad att du är den hunden du är. Att man kan känna så mycket kärlek för ett djur! Sex år, fler ska det bli!!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0