EN SÅN DÄR MÅNDAGKVÄLL

Dagarna går på tok för fort alltså. Denna dagen börjar lida mot sitt slut och jämfört med alla andra dagar har vi faktiskt inte gjort någonting alls idag! Jag passade till och med på att sova en timme sådär mitt på dagen, man blir lite lätt trött när man sovit dåligt! Så det var riktigt skönt! 

Idag fick lilleman rocka lite Musse pigg stil! Och såhär på kvällen åkte byxorna av och mystofflorna på. Han kan verkligen konsten att bara mysa. 

Att sätta sig i soffan, som familj, speciellt med lilleman liggandes på bröstet är en känsla som är helt oslagbar alltså. Vi ska fortsätta myskvällen med lite kockarnas kamp och sen blir det nog sängen! 

Imorgon ska vi hälsa på hos en helt underbar vän, nämligen min Cindy! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0