PICS!

Är lite halvkass på det här med att uppdatera här, men jag försöker i alla fall!

Nu får ni i alla fall lite bilder från senaste dagarna.

Vi har hunnit med att fixa iordning lite mer i hemmet! Ny matta, tavlorna har fått ramar, två nya lampor är inköpta, lite inredning till köket har vi köpt, lilleman har fått en hel del nya kläder! Vi säger nog snart hejdå helt och hållet till storlek 56 och välkomnar istället storlek 62! Han växer på som bara den!

Annars då.. Händer inte så mycket i livet. Mannen börjar jobba imorgon, vilket betyder att jag ska få börja vara själv hemma. Lite läskigt är det eftersom vi varit hemma tillsammans så länge, samtidigt så går det inte att undvika heller! Det kommer nog gå bra i alla fall.

Idag är det lördag, vi ska snart ta en promenad hela familjen och sen ska vi eventuellt åka på lite loppis och kika! Hoppas ni får en bra lördag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0