DAGENS ULTRALJUD

Som tidigare skriver så var det dags för ultraljud på Ludwigs hjärta idag igen. Ingenting har förändrats, alltså är det varken bättre eller sämre! Vilket känns skönt, eller ja.. skönt att det i alla fall inte blivit sämre.

Dock bestämde vi idag att vi gör ett litet uppehåll nu i och med att vi ska till Göteborg och när hans hjärtläkare kan ta del av hur det gått så planerar vi in nya besök. Förhoppningen för mig är att vi ska kunna glesa ut besöken efter göteborgsresan. Det skulle liksom vara så skönt att kunna släppa sjukhusbiten lite grann.

På ultraljuden kollar alltid hans läkare hur hans saturation ligger, alltså hur han syresätter sig! Han låg som vanligt på 98% och det är jättebra, men samtidigt är det detta som gör allting så jobbigt. Han är ju som vilken liten sex månaders som helst, han syresätter sig lika bra som ett vanligt barn! Men ändå är det inte bra, eller jo, DET är ju såklart bra. Men just att hans hjärta ändå inte är bra. Det är nog det som är jobbigast med hela situationen, att han ser frisk ut men inte är frisk.. ÄN! Det är liksom ingen som ser att han är sjuk, det är ingen som vet vad han gått igenom om man inte känner oss och då är det ju såklart svårt att förstå varför man kanske mår som man mår, eller varför man kanske är lite avvaktande och tillbakadragen vissa gånger!

Nu är jag i och för sig väldigt öppen med allt vi och Ludwig har gått igenom, både för folk som känner oss och folk som inte gör det. Jag berättar mer än gärna om vad vi gått igenom då jag tycker att det är skönt att prata om det och det är skönt att veta om att folk runt omkring oss vet, så att man kan skapa förståelse, om så en liten förståelse!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0