HEJDÅ JULEN

Lilleman har inte varit mycket piggare idag.. Gör ont i mammahjärtat när han är så ledsen! Dock har det varit bättre nu på kvällen men ändå inte bra! Han har i alla fall snackat massor, skrattat och busat lite. Men han är inte riktigt hundra, det märks så tydligt. Hoppas fortfarande att det är tänder som är på gång så att han inte ska gå och bli sjuk.

Idag har vi städat bort julen, väldigt skönt även om julen är det bästa jag vet. Men nu är det dags att få in lite ljus, få in lite nytt och se fram emot 2018!

(null)

I år tog vi även ner julgranen. Förra året bar vi ut den i garaget som den var. Men nästa jul så kommer förhoppningsvis Ludwig vilja vara med och klä den. Så nu är allt nerpackat i påsar och kartonger och är redo att flytta ut i förrådet till december!

(null)
(null)
En gosig liten kille som gärna sitter och myser framför en film! Dock så däckade han så han får sova en liten stund innan det är dags för mat och sängen! Idag börjar Petter jobba igen så nu är vardagsrutinerna igång.

Hoppas ni får en bra vecka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0