HELGERNA ÄR BÄST

Helgerna, kan man säga annat än att det är så underbart med helg?!

Petter klev av i torsdags morse så vi fick helg hela familjen redan i torsdags. Älskar att han inte jobbar övertid längre så vi får mer tid tillsammans hela familjen.
I fredags tog mamma hand om Liw & Lea ett par timmar så vi kunde få egentid med bara Ludwig. Vi började med att leka av oss på Leos lekland. Sen åt vi lunch på McDonalds, storhandlade och sen åkte vi till kandyz för att köpa godis till helgen. Ludwig var så nöjd och glad, det är verkligen så underbart att se.
Igår startade jag dagen med en långpromenad helt själv, jag går ytterst sällan ensam så det var riktigt skönt att bara få rensa tankarna, lyssna på musik och avnjuta den kyliga luften. 
Efter promenaden gjorde vi oss i ordning allihopa för att åka på kalas för Rasmus! 

Idag tog vi en promenad hela familjen upp till kyrkogården, det är så mysigt när vi går tillsammans! Vi tände ett ljus hos pappa och sen gick vi vidare till ån för att kasta lite sten!
Just nu ligger Petter och sover, när han vaknar är det dags att ta tag i alla söndags måsten, så som att städa, skriva matlista för kommande vecka och den fixa middagen!

(null)
(null)
(null)
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0